Side om spil med roulette

Side om spil med roulette

Det er enten en forløsende spænding efterfulgt af glædesrus eller dybt tristhed, når man ser kuglen i roulette efter længere tids uudholdelig ventetid og raslen mellem felterne lande der, hvor tilfældighederne sendte den. Du kender til det, hvis du har spillet roulette før, set det på film eller online.

Måske har du så også hørt om en metode til, at du kan vinde på roulette i længden, hvis du lægger en bestemt strategi. Specielt hvis du spiller online. Strategien har haft mange forskellige navne gennem tiden, men den her artikel er til for at skyde den strategi ned, så du ikke bliver flænset online eller i det virkelige liv i den tro, at du kan slå rouletten hver gang.

Strategien går i sin enkelthed ud på, at man skal ignorere tallene og satse udelukkende på rød eller sort som helhed, som alle tallene er splittet op mellem. Vinder du, får du din indsats fordoblet. Du kan så vælge at skifte farve eller fortsætte med den samme farve derefter.

Skulle du tabe, er strategien, at du skal fordoble din indsats, og sådan bliver du ved, indtil du har vundet hver gang. I teorien vinder du i længden de penge, du har satset, hjem igen plus en gevinst. I praksis er det en helt anden historie.

To ting skulle nemlig gøre sig gældende i virkeligheden – online som i den fysiske – for, at det kan lade sig gøre: At rouletten ikke har noget loft for en indsats (dette kan dog hænde, at det eksisterer), og at tilfældigheder ikke kan lade sig gøre.

Som vi nævnte i toppen af artiklen, så er udfaldet af kuglen i den ægte omgang rouletten rent tilfældighed. Rouletten kan ikke “huske”, hvad den sidst endte på, så i teorien kan du risikere at skulle fordoble så langt op, så du ender i millionklassen, og det er de færreste af os, der kan lægge klausul for så stort et beløb.

Så hvis du mistænker at have fundet en strategi, der minder om ovenstående beskrivelse, så vig bort fra den!

Published by