Tre tips til at vælge maler

advertorial

At finde et firma, er nogle gange en besværlig opgave. Du skal gerne finde en, som er til at stole på, og som på samme tid ikke koster det hvide ud af øjnene. Derfor har vi lavet denne artikel, hvor du finder 3 tips til, hvordan du kan undgå at blive snydt i forløbet, når du skal hyre en malervirksomhed.

Er der plads i kalenderen?

Det kan godt være svært at finde et firma der er ledig. Det kan derfor godt være, at du må til at vente nogle dage, på at håndværkeren har plads i sin kalender. Det er naturligvis influeret af, hvor meget dit arbejde haster. Du kan dog ikke regne med at få en tid, der passer ind i din hverdag, da mange håndværkere udfører deres arbejde på nogle lidt skæve tidspunkter. Det kan være en mulighed at aftale med malerfirmaet, at han kan hente nøglen hos din overbo.

Få anmeldelser af folk i lokalområdet

Det er essentielt at researche en maler, før du hyrer personen. Det er en god idé at læse andres anbefalinger før du ansætter en malervirksomhed, så du har det fulde overblik over deres kompetencer og fremgangsmåder. Størstedelen af alle firmaer har en hjemmeside i dag, hvor vedkommende kan gøre sig selv bedre end de er. Det er dog ikke sikkert at det forholder sig sådan i realiteten. Som et element i din forundersøgelse, kan du derfor læse reviews, inden du tager din beslutning.

Hvis du ikke kender nogen der kan give en anbefaling med på vejen, så anbefaler vi at kontakte Malerkanonen, som du kan finde her: https://malerkanonen.dk/maler-grenaa/

Hvad er inkluderet i tilbuddet på arbejdet?

Når du går igennem de forskellige bud på opgaven, som du har fået tilsendt, skal man være OBS på hvad tilbuddet indeholder. Dette gør det muligt for dig at finde ud af hvad omkostningerne til de enkelte poster er, som for eksempel materialer, lønninger, og værktøj er.

Published by